50% ОТСТЪПКА + ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА + ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА 48 ЧАСА

Оценка на клиентите: 4,89 / 5
4.6/5

OnePower Readers

Променете гледната си точка и спрете да робувате на очилата си!

Днес в Промоцията:

OnePower Readers -50%!

OnePower Readers

14,972 (отзиви)
5/5

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С 50% ОТСТЪПКА

54,95 лв
109,90 лв

Престанете да робувате на очилата си!

Уморени ли сте да носите толкова много чифтове очила, колкото проблеми имате със зрението? Омръзна ли ви да сменяте очилата всеки път, когато трябва да виждате наблизо или надалеч?

 

Превърна ли се гледането на смартфона и отговарянето на съобщения в стрес, а не в удоволствие? Смятате ли, че четенето на дребния шрифт, като например сроковете на годност на лекарствата, вече е екстремен спорт?

 

Но преди всичко, омръзна ли ви да давате пари на офталмолози и оптици всеки път, когато зрението ви се влоши с няколко диоптъра?

 

ДОСТАТЪЧНО! С OnePower Readers можете да бъдете НАПЪЛНО СВОБОДНИ!

OnePower Readers: Революционни функции!

OnePower Readers са великолепните очила със саморегулиращи се лещи, които направиха революция в света на оптиката и почти я извадиха от бизнеса! Създадени са с швейцарската патентована технология Flex Focus Optics, която позволява на лещите да се саморегулират според нуждите на градирането на очите ви! Подходяща е както за късогледи, така и за далекогледи!

Той включва гама от градации от 0,5 до 2,75 диоптъра! Ако зрението ви се влошава с напредването на възрастта, вече не е нужно да харчите пари за скъпи посещения при лекар или за купуване на нови лещи! One Power ще се адаптира автоматично!

Нещо повече, те са самостоятелно медицинско изделие, но за разлика от другите очила не изискват лекарско предписание, тъй като се адаптират към нуждите на вашето око!

ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Поради голямото търсене запасите са на изчерпване!

Не се колебайте, а купете продукта си СЕГА.

OnePower Readers: Винаги ясна гледка!

Гледането на телевизия от разстояние, докато изпълнявате други задачи, които изискват близко виждане, вече няма да е проблем! Вече няма да ви се налага да страдате от стреса да избирате между това да сменяте чифт очила всеки път или да се откажете от винаги острото си и перфектно зрение!

Благодарение на функцията AUTOFOCUS, т.е. автоматично фокусиране, лещите се адаптират самостоятелно при всяка промяна на фокуса на окото ви!

OnePower Readers: Изключителен дизайн!

Очилата с рецепта на OnePower Readers са създадени да издържат дълго! Рамката е изработена от поликарбонат: модерен, съвременен материал, известен със своята здравина и изключителна лекота.

Сякаш това не е достатъчно, очилата са конструирани със свръхгъвкави и свръхздрави пружини: нищо няма да накара пръчките да се измъкнат от рамката!

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С 50% ОТСТЪПКА

54,95 лв
109,90 лв

OnePower Readers са очила за унисекс! Разменяйте ги със съпруга си, с децата си или с когото пожелаете! Те ще паснат на всеки тип очи и на всяка различна нужда!

Вече е възможно да виждате света както преди, без да сменяте постоянно очилата!

+8500 доволни клиенти
4.6/5
"Аз съм учител и живея 24 часа в денонощието с очила в очите. Другите ми рамки се изпочупиха в дългосрочен план, да не говорим, че са тежки и тесни. OnePower Readers реши всичките ми проблеми. Те са невероятни регулируеми очила. Заслужено 5 звезди."
- 27/01/2023
download.jpeg
Marian Ivanov - 48 години
Учител
"Обичам да шия, но всеки път се чувствах обезсърчена, когато се опитвах да вкарам конеца в иглата! Тези очила промениха живота ми, те са прекрасни очила с автофокус! Трогната съм! Благодаря на OnePower Readers и благодаря на супер дружелюбния и услужлив персонал!"
- 02/01/2023
4p1tp1b5g5veo-1-2-1-1.jpg
Ivanka Nikolova - 52 години
Служител
"Прекарвам по няколко часа пред компютъра и си водя записки и всеки път това се превръщаше в стрес - или избирах да виждам добре екрана с очила с рецепта, или избирах да виждам добре хартията с очила за четене... Не можех да продължавам така! Фармацевтът ми каза за тези очила и за този сайт, защото е най-надежден. Той не сгреши! Бърза доставка и успях да платя в брой!"
- 03/02/2023
focused_180114468-stock-photo-portrait-smiling-mat-transformed-2-1-768x727-min.jpg
Petar Georgiev - 55 години
Служител в офис

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

Попълнете формуляра по-долу, за да получите оферта СЕГА с:

  • 50% ОТСТЪПКА
  • ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА
  • ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА 48 ЧАСА